Forum

4017 tribüncü kapal...

Bildirimler
Tümünü temizle

4017 tribüncü kapalı üste

2 Gönderiler
2 Üyeler
1 Reactions
26 Görüntüleme
Güncel Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri
Gönderiler: 1
New Member
Konu başlatıcı

Herkese merhabalar, 

Geçirdiğimiz saçma sapan, büyüklüğümüze yakışmayan, anlaşılmaz sezonların ardından konu başlığındaki tribün gruplarının aldığı karar çok anlamlıdır ve yönetimin buna yol vermesi gerekmektedir. Les Ferdinand'ın dediği gibi futbolcuya koşmayı öğretecek sert taraftar tribüne geri dönmedikçe şayet gs gibi bağlantılarınız da yoksa 20-30 yaş aralığında zengin olmuş futbolcu topluluğundan başarı beklemek biraz hayalperestlik gibi geliyor bana.. Tribünlerin atasının yerine dönmesi için yönetimin gereğini yapmasını, yenilemeleri durdurup düzgün bir kapalı üst kombine fiyatıyla çıkmasını bekliyorum. 

Yazının içinde biraz sezon özetine değinip içimi boşaltmak istiyorum izninizle;

Ceo : büyük Beşiktaş'ın ceosu, ayda milyon kazanan, yıllardır değiştirilemeyen CEO'su seçil bey.. Hiç bir suçu üstüne almadan, etliye sütlüye karışmayan yine de her başkanın "kriterlere çok hakim" bahanesiyle yerinden oynatamadığı şeçil bey. 1 ay sonra 100 bin lira maaş alacağını bilse o kriterleri ezbere sayacak çok genç var. Nasıl olsa başka bir şeyde varlığı olmayan seçil bey. Kazandığınız parayla çocuklarınızın suratına nasıl bakıyorsunuz? Haketmiyorsunuz, haketmek için hiç bir çaba göstermiyorsunuz. 

Divan başkanı : sen dünyanın en zengini olsan da "parasını vereyim seba fenere başkan olsun" Sözünden beri benim için yok hükmündesin. Beşiktaş içinde mafyacılık oynamayı, kürsüde eski başkana saldırıp ben Beşiktaş'ın haklarını savundum masallarını bırakın ve eylül ekimi beklemeden terkedin bu kulübü. Beşiktaş'ın hakkını bu harcamalar yapılırken, bunca para dağıtılırken savunacaktın. Sizi bulunduğunuz makamlara getiren kulüp içi yapılanmalarınız (troll gruplarınız) unutmayınız ki arpaları kesilince dağılacak olan omurgasızlardan oluşuyor.. Ne kadar para o kadar köfte sözü o omurgasızlar için cuk oturuyor. Lütfen Beşiktaş için hayatınızda bir iyilik yapın ve giderken etrafınızdaki omurgasızları da toplayın gidin. 

Hasan Arat : bu kadar iyi bir hafızın herkesi bu kadar kolay kandırmasına biz 20 senedir alışığız aslında ama konu Beşiktaş olunca hepimiz kör olduk. Size diyecek yazacak bir şey bile bulamıyorum.. Yazıklar olsun alayınıza. Bu kulübün parasını geri getirin. Hanginiz de ne kadarı varsa... 

Samet Aybaba : kaptan; bir enteresanlık var konuşmalarında yaptıklarında senin hakkında söylenenlerde. Sırtımda Beşiktaş forması varken yalan mı söyleseydim diyen Vedat abileri düşününce inanasım geliyor.. İnanmak mı doğru inanmamak mı çözemedim seni Allah'a havale ediyorum. 

gs : sahte sponsor ile takım kur, karaborsa işlerin ortaya çıksın, devlete devamlı arsa sat sonra tekrar bedava peşkeş çekilsin, her yokluğa düştüğünde hakeminden tut sarayına kadar elinden tutsun, ama hiç bir savcı çıkıpta "hayırdır" Diyemesin... Yapı ne diye bitarafını yırtanlara sesleniyorum. Bu düzeni kuran adamlardan yapıyı ortaya dökmesini beklemeyin. Taa ki bir spor savcısı çıkıp son görevi olarak bunları çökertene kadar.. Son görevi diyorum çünkü muhtemelen bu deniz aşırındaki hocaları ile aynı taktikleri yürüten kulüp için bunca pisliği ortaya çıkaran savcı bu ülkede ya emekli edilir yada yurt dışına gitmek zorunda kalır... Adamların kendileri itiraf ediyor aleni bir şekilde gözümüze baka baka her türlü pisliği çevirip bir de anlatıyorlar. Haydi X savcı çökert şu kulübü... 

Serdal Adalı : scout hamleleri çok önemliydi.. Friedel seçiminden sonra gerçekten kulübe çağ atlattı bence. Fakat futbolcu alış satış işlerinin tamamını scout transferi olarak bırakmaya çalışırsanız hata yaparsınız başkanım. 3 general gerisi asker olmayan takımın hele birde yabancı hocayla başarılı olma şansı çok azalıyor malesef. Bu seneki 2-3 scout transferini devre arasında risk alarak yaptık. Transfer döneminde hata yapma lüksümüz malesef yok. Rafa etrafını ilmek ilmek doldurmalı ve elimizdeki yabancılardan üçe beşe bakmadan çıkmalıyız. -yabancı hoca konusunda,kendi takımını kurmadan (yanlışlar yaptığını düşünsem de) hoca hakkında gitsin bitsin demeyi uygun görmüyorum..sergen yalçın'ın zor bir dönemine denk gelinmiş olması sizin adınıza bir şanssızlık oldu malesef...- Kartal yuvalarında yeni bir planlama ürün yelpazesi değişimi ve fiyat düzenlemesi elzem. -bahsettiğiniz ve çok güvendiğiniz inşaat projelerinizin biran önce proje olmaktan çıkıp hareketlendirilmesi ve gözle görülür hale gelmesi gerekmekte. Bu tip projelerin sayısının arttırılması Beşiktaşımızın bekası için çok önemli. YOLUN AÇİK OLSUN BAŞKAN.. sonu lütfen güzel olsun... 

Uzun oldu çok kusura bakmayın. Şafak abi'ye ben çok doldum beni yayına alır mısın diye ısrar ettim fayda etmedi. Buraya yazacak bu kadar konum kalmazdı. Umarım olursunuz sıkılmadan. 

Sevgiler, saygılar

Arda SAYIN

BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ

Gönderildi : 30/05/2025 11:48 am
Güncel Beşiktaş Haberleri | Beşiktaş Transfer Haberleri
Gönderiler: 4
Admin

Sevgiler, saygılar. Elinize sağlık.

Gönderildi : 30/05/2025 5:28 pm
Paylaş: